Not known Facts About محافظ برق
Not known Facts About محافظ برق
Blog Article
بله. در اکثر مواقع مدارهای داخلی محافظ برق ها را می توان تعمیر کرد و دوباره از آن استفاده کرد.
وقتی که شما انواع محافظ برق را بشناسید، باعث می شود که انتخابی مناسب داشته باشید. زیرا محافظ برق را باید متناسب با نیازی که دارید بخرید.
در صورتی که میزان ولتاژ یا جریان از محدوده تنظیم شده فراتر رود دستگاه طبق برنامه، برق خروجی را قطع کرده و پس از رفع خطای بوجود آمده، ولتاژ و جریان برق خروجی را وصل میکند.
همینجا است که محافظ برق ساختمان به عنوان یک نجاتدهنده به میدان میآید! در دنیای امروز، اهمیت استفاده از محافظ برق برای هر ساختمان غیرقابل انکار است.
به نظر کارشناسان این حوزه جنس تیغه های آهنی از تیغه های برنجی مقاوم تر است و دوام بهتری دارد.
محافظها به پریز برق وصل میشوند و هر کدام یک یا چند خروجی دارند.
توجه داشته باشید که کیفیت را فدای قیمت نکنید و از محافظ ولتاژ جریان با کیفیت استفاده کنید.
همین عامل باعث میشود محافظ یخچال دارای کلید روشن و خاموش نباشند تا بهصورت سهوی نیز خاموش نشوند.
این نوع از محافظها معمولا بلافاصله پس از کنتور نصب میشوند. مزیت استفاده از این محافظها نیز در کاهش هزینه خرید انواع محافظ برای انواع لوازم خانگی است.
× لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است.
ظرفیت بار رله و کنتاکتور فرق می کند. رله به طور معمول برای بار زیر ۱۰ آمپر استفاده می شود. کنتاکتور ولتاژ بالای برق را به بهترین نحو ممکن پوشش می دهد. کنتاکتور برعکس رله دارای یک کنتاکت بسته و باز می باشد.
تکنوسان مگ بستری بهروز و پویا برای علاقهمندان به دنیای فناوری است. ما با تمرکز بر نیازهای کاربران، محتوایی متنوع و کاربردی ارائه میدهیم تا شما را در جریان تازهترین تحولات و اطلاعات حوزه تکنولوژی قرار دهیم. در تکنوسان مگ، روزانه میتوانید مقالات جذابی درباره تکنولوژیهای روز، لوازم جانبی موبایل و کامپیوتر، اخبار فناوری، ابزارآلات، لوازم تحریر و بسیاری موضوعات دیگر مطالعه کنید.
وسایل الکترونیکی مختلف جهت استفاده در محدوده معینی از ولتاژ برق طراحی میشوند . برخی از انواع آنها برای استفاده در محدوده برق یونیورسال ( ۸۵ – ۲۶۵ ) و برخی دیگر متناسب با برق کشور استفاده کننده ( برای ایران ۲۲۰ با درصد معینی خطا ) طراحی میشوند. با این حال کیفیت برق ورودی بسته به نوع سیمکشی ساختمان و وسایلی که از برق استفاده میکنند میتواند متغیر باشد. به عبارت ساده تر ولتاژ برق یکی از مولفه های کیفی برق است و فرکانس محافظ برق هوشمند , کیفیت آمپر دهی , نواسانات لحظه ای و هارمونیکهای سوار شده روی موج برق از دیگر عوامل کیفی برق مصرفی دستگاه ها است که اگر هر یک در محدوده مناسب خود نباشد , میتواند به وسیله مصرف کننده برق آسیب وارد نماید.
تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به تکنولایف میباشد.